18+ | Publicidad | Aplican T&C | Juega con responsabilidad

Bet365 – valoració

Informació sobre la casa d’apostes esportives bet365

(escrit per Antonio)

Aquesta valoració està basada en l’experiència personal de l’autor amb Bet365 i reflecteix la seva opinió personal.


La versió en llengua espanyola de Bet365 és excel·lent (no hi han errors gramaticals o alguna cosa semblant). També hi ha 1 bon Servei d’Assistència espanyola. D’algunes vegades vaig recórrer a aquest Servei d’Assistència i el personal va ser Molt servicial i és va comportar amb Molta amabilitat.

M’agrada el disseny de Bet365 – tot està clarament concebut i és senzill de trobar. Les quotes són molt bones amb freqüència – especialment en els jocs anglesos, gran oferta també per als esports d’Estats Units. El que atreu bastant en Bet365 és l’enorme quantitat d’ofertes de bons que se’ls presenten periòdicament als nous clients.


També per als clients existents tornen sempre a presentar-se ofertes de bons atractives.


Tenen diversos mètodes d’ingressos i recessos els quals es pot veure amb més detall a la pàgina web de Bet365

Bet 365 ofereix una gamma d’apostes gegantesca en la qual es pot apostar també per acomiadaments d’entrenadors, així com moltes altres coses insòlites. A més a Bet365 es troba una consola d’apostes en viu molt bonica des de fa poc temps amb la qual es poden fer les apostes de manera molt clara i senzilla pels esdeveniments que estan efectuant-se perquè la tensió que es percebi sigui major.

Bet365 disposa també d’un casino, póker i un àrea de jocs com la majoria de les cases d’apostes esportives.

En resum, es pot dir que el Bet365 és una casa d’apostes major, més fiable que conta amb quotes situades en el terç superior, així com ofertes de bons excel·lents.

La nota que jo li donaria a Bet365 seria un 1, o sigui, excel·lent.