Bet365 - valoració

Informació sobre la casa d'apostes esportives bet365

(escrit per Antonio)

Bet365

Bet365 és una gran casa d'apostes anglès que disposa d'una llicència des de 1974 i ha adquirit una clientela fixa de més de 900.000 persones.

La versió en llengua espanyola de Bet365 és excel·lent (no hi han errors gramaticals o alguna cosa semblant). També existeix un bon servei d'assistència espanyola (de les 10 a les 23 hores) amb el qual es pot conversar sigui per telèfon o un xat per Internet. Algunes vegades vaig recórrer a aquest servei d'assistència i el personal va ser molt servicial i es va comportar amb molta amabilitat.

M'agrada el disseny de Bet365 – tot està clarament concebut i és senzill de trobar. Les quotes són molt bones amb freqüència – especialment en els jocs anglesos, gran oferta també per als esports d'Estats Units. El que atreu bastant en Bet365 és l'enorme quantitat d'ofertes de bons que se’ls presenten periòdicament als nous clients.

Actualment, p. ex., es pot cobrar un bo de 100€ per a nous clients a Bet365 sense haver de fer gens referent a això excepte la collocació d'una aposta per sobre dels 100€. El bo es rep no importa el resultat que s'obtingui per a aquesta aposta "qualificadora". No obstant això, pari esment a les condicions de pagament relatives al bo.

També per als clients existents tornen sempre a presentar-se ofertes de bons atractives.

Hi ha les següents possibilitats de pagament: Transferència bancària, targeta de crèdit, Moneybookers, Neteller, targeta de pagament segura – paysafecard, Western Union, xec, o sigui, en la pràctica tot el que apeteix al cor. No he determinat encara el muntant de les taxes de pagament mitjançant targeta de crèdit i transferència bancària com uso Moneybookers, no pago gens).

Per a demanar el pagament o retirar el saldo actiu el procediment sol ser més o menys semblat com al fer els ingressos. Els Moneybookers, Neteller i targeta de crèdit són gratuïts, en cas de transferència bancària 1 gir per mes resulta gratis també. Jo demano que em paguin el saldo actiu mitjançant Moneybookers que es porta a terme sempre de manera eficaç, ràpida (1 dia) i sense problemes.

Bet 365 ofereix una gamma d'apostes gegantesca en la qual es pot apostar també per acomiadaments d'entrenadors, així com moltes altres coses insòlites. A més a Bet365 es troba una consola d'apostes en viu molt bonica des de fa poc temps amb la qual es poden fer les apostes de manera molt clara i senzilla pels esdeveniments que estan efectuant-se perquè la tensió que es percebi sigui major.

Bet365 disposa també d'un casino, póker i un àrea de jocs com la majoria de les cases d'apostes esportives.

En resum, es pot dir que el Bet365 és una casa d'apostes major, més fiable que conta amb quotes situades en el terç superior, així com ofertes de bons excel·lents.

La nota que jo li donaria a Bet365 seria un 1, o sigui, excel·lent.